24.08.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Πρόκειται για 29χρόνο διεθνή Σλοβένο ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνιζόταν στην Γιαγκελλόνια Μπιάλιστοκ όπου 16 αγώνες έχει σκοράρει 4. Ο Bezjak μετράει 26 συμμετοχές με την Εθνική Σλοβενίας και σημείωσε μόλις 4 γκολ.

  • Η ανακοίνωση της απόκτησης του Ρόμαν Μπέζακ είναι γεγονός έτσι ο Σλοβένος θα φορέσει τα γαλαζοκίτρινα μέχρι το 2020.

  • Η προσθήκη του επιθετικού που ήθελε η ομάδα μας επειγόντως έγινε σχετικά νωρίς αφού ο Τέτι έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

  • Η σχετική ανακοίνωση: Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τη Jagiellonia Białystok για τη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Roman Bezjak.

18/01/19 19:39

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

ΑΠΟΕΛιστας ο Roman Bezjak

O Roman Bezjak είναι γεννημένος στις 21/02/1989 (29 ετών). Κατάγεται από τη Σλοβενία και είναι ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας του. Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα στη Βουλγαρία και στην Κροατία ενώ έχει αγωνιστεί επίσης πέρα από το πολωνικό πρωτάθλημα,...

Apoel365.net ·

ΑΠΟΕΛιστας ο Roman Bezjak

Apoel365.net

Με προσδοκίες ότι θα δώσει λύσεις

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Ρόμαν Μπέζακ είναι γεγονός έτσι ο Σλοβένος θα φορέσει τα γαλαζοκίτρινα μέχρι το 2020. Η προσθήκη του επιθετικού που ήθελε η ομάδα μας επειγόντως έγινε σχετικά νωρίς αφού ο Τέτι έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια μέχρι...

apoel.net ·

Roman Bezjak για την επίθεση

Σε επαφές με τον Roman Bezjak βρίσκεται το ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για 29χρόνο διεθνή Σλοβένο ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνιζόταν στην Γιαγκελλόνια Μπιάλιστοκ όπου 16 αγώνες έχει σκοράρει 4. Ο Bezjak μετράει 26 συμμετοχές με την Εθνική Σλοβενίας και σημείωσε μόλις 4 γκολ.

Apoel365.net ·

Roman Bezjak για την επίθεση

Apoel365.net

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook