21.10.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο Ντε Βινσέτι θα έχει ρόλο συνδετικού κρίκου μεσαίας και επιθετικής γραμμής με τον Νατέλ να είναι επίσης στο αρχικό σχήμα ΑΠΟΕΛΒάτερμαν, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Γιάκολις, Καζού, Μοράις, Σόουζα, Ντε Βινσέτι, Τάμαρι, Νατέλ.

  • Η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Βούρο, Μερκή και Ιώαννου ενώ οι Γιάκολις και Καζού θα είναι στα άκρα.

  • Τότε και μετά από τραγικό λάθος του Βούρου, ο Μακρής βρέθηκε απέναντι από τον Βάτερμαν, έκανε την προβολή, με τον Ολλανδό τερματοφύλακα να αποκρούει και στην επαναφορά ο Αντάμοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

  • Αμυνόμενη στο δικό της μισό η ομάδα του Κέρκεζ δυσκόλεψε αφάνταστα τους δικούς μας αφού αν και είχαν την κατοχή δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί.

22/05/19 21:17

ΑΠΟΕΛ Vs ΑΕΛ 0-2

Η ομάδα μας ήταν κατώτερη των προσδοκιών και ο στόχος του νταμπλ αποδείχτηκε ανέφικτος αφού η πιο παθιασμένη ΑΕΛ ήταν πιο ουσιαστική και εκμεταλλεύτηκε τα δώρα μας.Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει την ενέργεια και λύσεις που απαιτούσε ένας τελικός κυπέλλου με αποτέλεσμα να μην μπορέσει...

apoel.net ·

H εντεκάδα του τελικού

Με τον Τάμαρι βασικό παρά το ότι ταλαιπωρείται λόγω Ραμαζάνι θα παρατάξει την ομάδα ο Τραμετσάνι. Ο προπονητής μας στον μάλλον τελευταίο του αγώνα επέλεξε τη διάταξη και τους παίκτες πάνω στους οποίους βασίστηκε για να έρθει ο τίτλος του πρωταθλητής. Η τριάδα στην άμυνα...

apoel.net ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook