31.05.2020

  • Το 2014 και το 2016 του απονεμήθηκαν τα βραβεία Outstanding Research Award, Chancellors Medal, και Distinguished Faculty Lecture Award από το University of Massachusetts.

  • Τη Σειρά υποστήριξαν το γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, ο Σύνδεσμος Επιστημόνων και Μηχανικών Περιβάλλοντος Κύπρου, το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) και η Cyta.

  • Μέσα από το εργαστήριο του Καθηγητή Irschick θα καταδειχθεί η διαδικασία δημιουργίας τρισδιάστατων μοντέλων για σκοπούς έρευνας και εκπαίδευσης.

  • Είναι συν-εφευρέτης δύο καινοτόμων τεχνολογιών σχετικών με την τρισδιάστατη απεικόνιση, του GeckskinTM και του BeastcamTM, και συν-ιδρυτής αλλά και διευθυντής του www.digitallife3d.com,ενός μη κερδοσκοπικού εργαλείου τρισδιάστατης απεικόνισης.

14/04/19 23:26

ΑΠΚΥ: Με τον βιολόγο Duncan J. Irschick ολοκληρώνεται η Σειρά διαλέξεων Διαχείρισης Περιβάλλοντος

Τον Καθηγητή ΒιολογίαςDuncanJ.Irschick στο UMassAmherst των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής φιλοξενεί τοΑνοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου(ΑΠΚΥ) στην τελευταία εκδήλωση της Σειράς εξειδικευμένων διαλέξεων σε θέματα Διαχείρισης, Μηχανικής Περιβάλλοντος και Χημικής Μηχανικής, που διοργανώνεται...

ΠαιδείαNews ·

ΑΠΚΥ: Με τον βιολόγο Duncan J. Irschick ολοκληρώνεται η Σειρά διαλέξεων Διαχείρισης Περιβάλλοντος

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook