19.06.2019

  • Φοράμε γάντια μιας χρήσης και ξεκινάμε και τρίβουμε το βούτυρο με τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να διαλυθεί τελείως.

  • Έπειτα προσθέτουμε το αυγό, το γάλα, το μπείκιν, το αλάτι, το ξύσμα λεμονιού και πλάθουμε μέχρι να γίνει ένα μαλακό ζυμάρι.

  • Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία στρογγυλή φόρμα για κέικ με αποσπώμενη βάση διαμέτρου 25 εκ.ή μια ταρτιέρα 25 εκ. και την αφήνουμε στην άκρη.

  • Τοποθετούμε το ζυμάρι πάνω σε ένα φύλλο λαδόκολλα και το σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο.

22/05/19 16:45

Απίθανη πάστα φλώρα με μαρμελάδα ροδάκινο

Αδειάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και το βούτυρο  σε ένα μεγάλο μπολ. Φοράμε γάντια μιας χρήσης και ξεκινάμε και τρίβουμε το βούτυρο με τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να διαλυθεί τελείως. Έπειτα προσθέτουμε το αυγό, το γάλα, το μπείκιν, το αλάτι, το ξύσμα λεμονιού και πλάθουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook