29.06.2022

  • Η θέα εξτρεμιστών και ταραχοποιών να προσπαθούν να εισέλθουν με τη βία στο κτίριο του Ράιχσταγκ (του γερμανικού κοινοβουλίου), του συμβολικό κέντρο της δημοκρατίας μας, είναι απαράδεκτη, τόνισε Ζέεχοφερ μιλώντας στην εφημερίδα Bild.

  • Χθες, Σάββατο βράδυ, πολλές εκατοντάδες διαδηλωτές έσπασαν τα κάγκελα ασφαλείας και ένα μπλόκο της αστυνομίας και ανέβηκαν τα σκαλοπάτια, που οδηγούν στην είσοδο του Ράιχσταγκ.

  • Βεβαίως οι διαφορετικές απόψεις είναι ένα χαρακτηριστικό της καλής λειτουργίας της κοινωνίας μας, παραδέχθηκε ο συντηρητικός Υπουργός Εσωτερικών, ωστόσο, η ελευθερία του συναθροίζεσθαι φτάνει στα όριά της όταν καταπατούνται οι κανόνες, πρόσθεσε.

  • Ζητούν την παραίτηση της Κυβέρνησης της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ και τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών τον Οκτώβριο.

30/08/20 12:00

'Απαράδεκτα' έκτροπα χαρακτήρισε ο Γερμανός ΥΠΕΣ τα όσα συνέβησαν στη διαδήλωση στο Βερολίνο

Η θέα "εξτρεμιστών και ταραχοποιών" να προσπαθούν να εισέλθουν με τη βία στο κτίριο του Ράιχσταγκ (του γερμανικού κοινοβουλίου), "του συμβολικό κέντρο της δημοκρατίας μας", είναι "απαράδεκτη", τόνισε Ζέεχοφερ μιλώντας στην εφημερίδα Bild. Χθες, Σάββατο βράδυ, πολλές εκατοντάδες...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook