11.07.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο Πρόδρομος Προδρόμου σχολίαζε δημοσιεύματα που φέρουν το πρώην δικηγορικό γραφείο του προέδρου Αναστασιάδη να εμπλέκεται σε ύποπτες συναλλαγές, αναφορές που η κυβέρνηση έχει ήδη χαρακτηρίσει λιβελλογραφήματα.

  • Παράλληλα υπογράμμισε ότι το Διεθνές Παρατηρητήριο για την καταπολέμηση της διαφθοράς κατηγορεί ευθέως τον Νίκο Αναστασιάδη και το δικηγορικό του γραφείο για ύποπτες διαδρομές χρήματος.

  • Τόνισε επίσης ότι το ΑΚΕΛ αναμένει απάντηση για την ουσία του ζητήματος και όχι για το νομοσχέδιο Ρούμπιο - Μενέντεζ.

  • Τόνισε ότι οι ισχυρισμοί που προβλήθηκαν σε κάποια ιστοσελίδα έχουν από καιρό τύχει διερεύνησης από ανακριτικές και ερευνητικές Αρχές διαφόρων κρατών, μεταξύ των οποίων και οι Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς να έχει προκύψει κάτι.

18/08/19 18:14

Απάντηση ουσίας αναμένει το ΑΚΕΛ από την Κυβέρνηση

Σε ανακοίνωση, το ΑΚΕΛ ανέφερε ότι δεν θα βοηθήσει την κυβέρνηση σε αυτή της την προσπάθεια. Τόνισε επίσης ότι το ΑΚΕΛ αναμένει απάντηση για την ουσία του ζητήματος και όχι για το νομοσχέδιο Ρούμπιο - Μενέντεζ. Παράλληλα υπογράμμισε ότι το Διεθνές Παρατηρητήριο για την...

rikNews ·

Απάντηση ουσίας αναμένει το ΑΚΕΛ από την Κυβέρνηση

rikNews

Συνέχεια στα περί παράνομων συναλλαγών

Ο Πρόδρομος Προδρόμου σχολίαζε δημοσιεύματα που φέρουν το πρώην δικηγορικό γραφείο του προέδρου Αναστασιάδη να εμπλέκεται σε ύποπτες συναλλαγές, αναφορές που η κυβέρνηση έχει ήδη χαρακτηρίσει λιβελλογραφήματα. Είπε ότι το θέμα δεν είναι οι δηλώσεις και οι αντιδηλώσεις, προσθέτοντας...

rikNews ·

Συνέχεια στα περί παράνομων συναλλαγών

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook