18.02.2020

  • Η Ευρώπη μας πρέπει να γίνει ισχυρότερη σε έναν κόσμο που απειλείται από προτεξιονιστικές και εθνικιστικές αναδιπλώσεις, γράφει η Ανεγκρετ Κραμπ-Κάρενμπάουερ στο άρθρο της.

  • Εν όψει των ευρωεκλογών στο τέλος του Μαΐου, ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες της Ευρώπης εδώ και λίγες ημέρες, λέγοντας ότι είναι επείγον να ενεργοποιηθούμε.

  • Η Ανεγκρετ Κραμπ-Κάρενμπάουερ απορρίπτει ωστόσο ορισμένες γαλλικές προτάσεις, όπως την πρόταση για ευρωπαϊκό κατώτατο μισθό, καθώς και την προοπτική αμοιβαιοποίησης των χρεών, θέμα που προκαλεί ρίγη ανατριχίλας στην Γερμανία.

  • Εχει δίκιο (...), γράφει η επικεφαλής της CDU προσθέτοντας ότι θέλει να διασφαλίσει τις βάσεις της ευρωπαϊκής ευημερίας, προτείνοντας μία κοινή αγορά για τις τράπεζες, ενώ τάσσεται υπέρ ενός ευρωπαϊκού συμφώνου για το Κλίμα.

10/03/19 16:07

Απάντηση CDU στο όραμα του Μακρόν «Για μία Ευρωπαϊκή Αναγέννηση»

«Η Ευρώπη μας πρέπει να γίνει ισχυρότερη» σε έναν κόσμο που απειλείται από προτεξιονιστικές και εθνικιστικές αναδιπλώσεις, γράφει η Ανεγκρετ Κραμπ-Κάρενμπάουερ στο άρθρο της. Εν όψει των ευρωεκλογών στο τέλος του Μαΐου, «ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν απηύθυνε έκκληση...

rikNews ·

Απάντηση CDU στο όραμα του Μακρόν «Για μία Ευρωπαϊκή Αναγέννηση»

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook