03.06.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Φατίχ Ντονμέζ ανακοίνωσε ότι σήμερα ή αύριο θα αρχίσει η παράνομη γεώτρηση του Γιαβούζ σε σημείο του θαλασσοτεμαχίου 7 της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

  • Ο Τούρκος υπουργός δήλωσε ότι το Γιαβούζ θα πραγματοποιήσει γεώτρηση στο σημείο Μόρφου 1, προσθέτοντας ότι η Άγκυρα δεν πρόκειται να δώσει πέρασμα στην ενεργειακή πειρατεία στην Μεσόγειο, κατά την έκφρασή του.

  • Μιλώντας στη 10η Σύνοδο Ενέργειας Τουρκίας, ο Ντονμέζ είπε το τελευταίο θέμα που οι στρατηγικοί εταίροι μπορούν να επικρίνουν την Τουρκία, είναι η μη συμμόρφωση της με το διεθνές δίκαιο.

  • Όπως είπε, το δικαίωμα της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο έχει δηλωθεί στα Ηνωμένα Έθνη.

07/10/19 14:10

ΑΟΖ: Παρανομεί και προκαλεί η Τουρκία

Ο Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Φατίχ Ντονμέζ ανακοίνωσε ότι σήμερα ή αύριο θα αρχίσει η παράνομη γεώτρηση του Γιαβούζ σε σημείο του θαλασσοτεμαχίου 7 της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο Τούρκος υπουργός δήλωσε ότι το Γιαβούζ θα πραγματοποιήσει γεώτρηση στο σημείο Μόρφου...

rikNews ·

ΑΟΖ: Παρανομεί και προκαλεί η Τουρκία

rikNews

Σήμερα ή αύριο ξεκινάει γεώτρηση το «Γιαβούζ»

Σήμερα ή αύριο ξεκινά τη γεώτρηση του Γιαβούζ στο σημείο Μόρφου 1, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ, αναφέροντας ότι δεν θα δώσουν πέρασμα 'στην ενεργειακή πειρατεία' στην Μεσόγειο.

typos cyprus ·

Κυπριακή ΑΟΖ: Ξεκινά νέες γεωτρήσεις το Γιαβούζ

Ξεκινούν σήμερα οι νέες γεωτρήσεις του τουρκικού γεωτρύπανου Γιαβούζ στην ανατολική Μεσόγειο, νότια της Κύπρου, την ώρα που η διεθνής σκηνή είναι σε αναβρασμό για τις προκλητικές κινήσεις της Τουρκίας και ζητά από τη χώρα να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής...

typos cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook