21.08.2019

  • Η Επιτροπή STOA, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των επίσημων δραστηριοτήτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δημιουργήθηκε για την προώθηση της έρευνας και την υλοποίηση προγραμμάτων τεχνολογικής αξιολόγησης.

  • Παράλληλα, έκαναν αναφορά και στις τεχνολογίες αιχμής που αναπτύσσει το Κέντρο για τη χρήση των Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (drones) σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

  • Στη συνέχεια, ερευνητές του Κέντρου Αριστείας ΚΟΙΟΣ προέβησαν σε σύντομες παρουσιάσεις αναφορικά με την έρευνα που εκπονείται σε θέματα ευφυών συστημάτων και δικτύων, όπως είναι τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας, μεταφορών και υδάτινων πόρων.

  • Το Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία Κοίος αποτελεί τη μεγαλύτερη Ερευνητική Μονάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου.

06/03/19 17:41

Αντιπροσωπεία ευρωβουλετών της Επιτροπής STOA του ευρωκοινοβουλίου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου επισκέφθηκε την Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019, αντιπροσωπεία Ευρωβουλευτώντης Επιτροπής Επιστημονικών και Τεχνολογικών Μελετών (STOA) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η αντιπροσωπεία της STOA, αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρό της Ευρωβουλευτή κ. Paul Rübig...

ΠαιδείαNews ·

Αντιπροσωπεία ευρωβουλετών της Επιτροπής STOA του ευρωκοινοβουλίου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook