28.06.2022

  • Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τις χθεσινές αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την απόφασή του να τεθεί επικεφαλής του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα, με ανάρτησή του, κάνει λόγο για την πρώτη μεγάλη μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση.

  • Και ας είναι τουλάχιστον πιο ψύχραιμοι, γιατί όσο δείχνουν πόσο τους ενοχλεί τόσο μας επιβεβαιώνουν ότι πορευόμαστε σωστά, ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του.

  • Οσοι είχαν υπολογίσει ότι με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας, ας το ξανασκεφτούν.

  • Άμεση ήταν η απάντηση από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας η οποία με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι οι πολίτες νιώθουν ανακουφισμένοι καθώς η χθεσινή πορεία έληξε ειρηνικά.

18/11/19 17:19

Αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για παρουσία Τσίπρα στην πορεία

Αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης ξέσπασε στην Ελλάδα, με αφορμή την παρουσία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στη χθεσινή πορεία του Πολυτεχνείου. Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τις χθεσινές αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την απόφασή του να τεθεί επικεφαλής...

rikNews ·

Αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για παρουσία Τσίπρα στην πορεία

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook