26.05.2022

  • Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κοινοτάρχης Κάτω Πύργου Νίκος Κλέανθους δήλωσε πως χθες συνομίλησε με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κυριάκο Κούσιο, ο οποίος τού ανέφερε πως θα επιληφθεί του θέματος και θα τους ενημερώσει.

  • Αντιδράσεις προκαλεί στην περιοχή Τηλλυρίας, η απόφαση του ψευδοκράτους να επαναφέρει ως προαπαιτούμενο της διέλευσης μέσω του οδοφράγματος Λιμνίτη, αρνητικό τεστ κορωνοϊού 72 ωρών.

  • Η απόφαση αυτή, είπε ο κ. Κλεάνθους, απομονώνει τους κατοίκους στην περιοχή, αφού ήδη λαμβάνονται μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας ανάμεσα στις επαρχίες για περιορισμό της πανδημίας COVID- 19.

  • Ο κόσμος είπε, είναι σε απόγνωση αναφέροντας πως δεν υπάρχουν λόγια αυτή την στιγμή να περιγράψει τα αισθήματα των κατοίκων της ακριτικής περιοχής Τηλλυρίας.

13/11/20 11:30

Αντιδρούν στην Τηλλυρία για επαναφορά από ψευδοκράτος υποχρέωσης τεστ Covid-19 κάθε 72 ώρες

Αντιδράσεις προκαλεί στην περιοχή Τηλλυρίας, η απόφαση του ψευδοκράτους να επαναφέρει ως προαπαιτούμενο της διέλευσης μέσω του οδοφράγματος Λιμνίτη, αρνητικό τεστ κορωνοϊού 72 ωρών. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κοινοτάρχης Κάτω Πύργου Νίκος Κλέανθους δήλωσε πως χθες συνομίλησε...

rikNews ·

Αντιδρούν στην Τηλλυρία για επαναφορά από ψευδοκράτος υποχρέωσης τεστ Covid-19 κάθε 72 ώρες

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook