28.01.2020

  • Μεγάλο άλμα πραγματοποίησε η στερλίνα μετά τις πρώτες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών και την ευρεία πλειοψηφία που επιτυγχάνει ο πρωθυπουργός Τζόνσον.

  • Το Βρετανικό νόμισμα αύξησε την ισοτιμία του έναντι του ευρώ στο υψηλότερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2016, αμέσως μετά το δημοψήφισμα για το Brexit.

  • Σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές οι αγορές εκφράζουν την ανακούφιση τους, καθώς το αποτέλεσμα δημιουργεί σαφήνεια για το μέλλον και κοινοβούλιο με πλειοψηφία, απομακρύνοντας τις αβεβαιότητες που επιβαρύνουν τη Βρετανική οικονομία.

  • Ο δείκτης Nikkei κατέγραψε άνοδο σχεδόν δυόμιση τοις εκατό και ο ευρύτερος δείκτης Topix, πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης που επικρατεί, σημείωσε άνοδο πέραν του ενάμιση τοις εκατό.

13/12/19 09:38

Άνοδο στερλίνας έφερε το αποτέλεσμα των εκλογών

Μεγάλο άλμα πραγματοποίησε η στερλίνα μετά τις πρώτες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών και την ευρεία πλειοψηφία που επιτυγχάνει ο πρωθυπουργός Τζόνσον. Το Βρετανικό νόμισμα αύξησε την ισοτιμία του έναντι του ευρώ στο υψηλότερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2016, αμέσως...

rikNews ·

Άνοδο στερλίνας έφερε το αποτέλεσμα των εκλογών

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook