07.07.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Κατά τις εσωκομματικές εκλογές, στο πλαίσιο της έκτακτης συνόδου του Ανωτάτου Συμβουλίου του ΔΗΣΥ, η Αννίτα Δημητρίου αναδείχθηκε πρώτη λαμβάνοντας οκτακόσιες-πενήντα-επτά ψήψους.

  • Ο Ευθύμιος Δίπλαρος έλαβε εξακόσιες-εξήντα-τρεις ψήφους και ο Ανδρέας Κυπριανού, τετρακόσιες-ενενήντα-τρεις, μη επιτυγχάνοντας εκλογή του στη θέση του αντιπροέδρου.

  • Κατά την ψηφοφορία η οποία άρχισε το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε στις πέντε το απόγευμα, ψήφισαν χίλια διακόσια-είκοσι-πέντε μέλη του Ανωτάτου Συμβουλίου, που αντιστοιχεί στο 71,68%.

01/02/20 19:05

Αννίτα Δημητρίου και Ευθύμιος Δίπλαρος οι δύο νέοι αντιπρόεδροι του ΔΗΣΥ

Κατά τις εσωκομματικές εκλογές, στο πλαίσιο της έκτακτης συνόδου του Ανωτάτου Συμβουλίου του ΔΗΣΥ, η Αννίτα Δημητρίου αναδείχθηκε πρώτη λαμβάνοντας οκτακόσιες-πενήντα-επτά ψήψους. Ο Ευθύμιος Δίπλαρος έλαβε εξακόσιες-εξήντα-τρεις ψήφους και ο Ανδρέας Κυπριανού, τετρακόσιες-ενενήντα-τρεις,...

rikNews ·

Αννίτα Δημητρίου και Ευθύμιος Δίπλαρος οι δύο νέοι αντιπρόεδροι του ΔΗΣΥ

rikNews

ΔΗΣΥ: Εκλέγει τους δυο νέους Αντιπροέδρους

Τις θέσεις διεκδικούν οι βουλευτές Αννίτα Δημητρίου, Ευθύμιος Δίπλαρος και Ανδρέας Κυπριανού. Η ψηφοφορία αναμένεται να αρχίσει αυτή την ώρα και θα διαρκέσει μέχρι τις πέντε το απόγευμα. Μιλώντας στο Ανώτατο Συμβούλιο ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, εξέφρασε τη...

rikNews ·

ΔΗΣΥ: Εκλέγει τους δυο νέους Αντιπροέδρους

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook