24.01.2020

  • Η Αμερικανίδα πρέσβειρα στην Κύπρο, Τζούντιθ Γκάρμπερ, χαρακτήρισε την Τουρκική παρουσία ανοικτά της Κύπρου ως προκλητικό και παράνομο βήμα, το οποίο προκαλεί εντάσεις στην περιοχή.

  • Μιλούσε σε επιχειρηματικό δείπνο του Αμερικανικού Επιμελητηρίου Κύπρου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή και του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη.

  • Ο υπουργός Εξωτερικών στην ομιλία του αναφέρθηκε εκτενώς στις διμερείς σχέσεις Κύπρου – Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και στη συνεργασία που αναπτύσσει η Ουάσιγκτον με το τριμερές σχήμα συνεργασίας Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ.

  • Η κυρία Γκάρμπερ δήλωσε επίσης υπερηφάνεια που δυο αμερικανικές εταιρείες, η ExxonMobil και η NobleEnergy, συμμετέχουν σε αυτές τις εξελίξεις που θα αλλάξουν τους όρους του παιχνιδιού.

05/09/19 08:42

Ανησυχία ΗΠΑ για τουρκικές προκλήσεις

Η Αμερικανίδα πρέσβειρα στην Κύπρο, Τζούντιθ Γκάρμπερ, χαρακτήρισε την Τουρκική παρουσία ανοικτά της Κύπρου ως προκλητικό και παράνομο βήμα, το οποίο προκαλεί εντάσεις στην περιοχή. Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι και άλλες αμερικανικές εταιρείες οι οποίες ασχολούνται...

rikNews ·

Ανησυχία ΗΠΑ για τουρκικές προκλήσεις

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook