28.06.2022

  • Προβληματισμό και μεγάλη ανησυχία για την πρόθεση των οδηγών της Εταιρείας Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ) να κατέλθουν σε επ’ αόριστον απεργία, εκφράζει, σε ανακοίνωση της, η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.

  • Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία αναφέρει ότι έχει καλέσει επανειλημμένα όλους τους εμπλεκόμενους να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για αποφυγή μέτρων που επηρεάζουν τους μαθητές.

  • Αναφέρει, παράλληλα, ότι θεωρεί απαράδεκτο κάθε φορά που υπάρχει διαμάχη μεταξύ εργαζομένων με την Εταιρεία ή Εταιρείας με την Αρμόδια Αρχή, να χρησιμοποιούνται οι μαθητές ως μοχλός πίεσης για εξυπηρέτηση των όποιων συμφερόντων.

  • Δυστυχώς όμως παρά τις εκκλήσεις μας δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο προς επίλυση των διαφορών και τερματισμού του φαινομένου των απεργιών που επηρεάζουν τους μαθητές.

02/04/19 15:06

Ανησυχία για την πρόθεση των οδηγών ΕΜΕΛ για επ’ αόριστον απεργία, εκφράζουν οι Γονείς Μέσης

Προβληματισμό και μεγάλη ανησυχία για την πρόθεση των οδηγών της Εταιρείας Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ) να κατέλθουν σε επ’ αόριστον απεργία, εκφράζει, σε ανακοίνωση της, η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης. Η...

ΠαιδείαNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook