05.07.2020

  • Η έφεση κατά της απόφασης του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας καταχωρήθηκε αυθημερόν, στο Ανώτατο Δικαστήριο, από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Κώστα Κληρίδη.

  • Τον περασμένο Αύγουστο το Κακουργιοδικείο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης για τους κατηγορούμενους Ζολώτα και Φόλε και την απαλλαγή τους από όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν λόγω κατάχρησης της δικαστικής διαδικασίας.

  • Οι δικηγόροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων δεν έφεραν ένσταση στο αίτημα για αναβολή και ως εκ τούτου το Δικαστήριο όρισε νέα ημερομηνία για προγραμματισμό την 3η Οκτωβρίου, στις 9.00 πμ.

  • Κατηγορούμενος στην υπόθεση ήταν και ο Ανδρέας Κιζουρίδης, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση μετά τη διακοπή της ποινικής του δίωξης από τον Γενικό Εισαγγελέα.

02/09/19 12:52

Αναβολή στην υπόθεση Focus

Αναβλήθηκε σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης Focus ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, ύστερα από αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής. Ο εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας Ανδρέας Αριστείδης ανέφερε στο Δικαστήριο ότι η Δημοκρατία εφεσίβαλε την απόφαση του Κακουργιοδικείου...

typos cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook