13.08.2022

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ένα ακόμη στοιχείο της ανακοίνωσης είναι πέρα για πέρα σημαντικό καθότι ενημερώνει ότι επιπλέον ότι θα συνεχιστεί η αναστολή προπονήσεων και κυρίως… όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα περάσει από διαγνωστικό έλεγχο PCR.

  • Όπως είναι γνωστό η ομάδα μας ανακοίνωσε σήμερα άλλο ένα θετικό κρούσμα στα ήδη 10 υπάρχοντα.

  • Λαμβάνοντας υπόψη το αρνητικό σενάριο ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου προκύψουν περαιτέρω θετικά κρούσματα και εμπίπτουν σε περίοδο εντός των 7 ημερών πριν το επόμενο ματς της Ομάδας, τότε αναβάλλεται.

  • Στην ανακοίνωση δεν γίνεται σαφές πότε θα γίνει ο διαγνωστικός έλεγχος συνεπώς δεν γνωρίζουμε πότε θα γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων που θα γίνουν σήμερα ή ίσως και αύριο.

11/12/20 17:39

Αναβάλλεται και το ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ ;

Ήδη έχουν αναβληθεί τα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδα που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα και την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή στον αέρα είναι και το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ που είναι ορισμένο για τις 20 Δεκεμβρίου. Όπως είναι γνωστό...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Αναβάλλεται και το ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ ;

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Στον αέρα και το ματς με την ΑΕΚ

Όπως η Ομάδα μας ανακοίνωσε, ένα ακόμη κρούσμα στα ήδη δέκα υπάρχοντα προστέθηκε  μετά από μοριακός έλεγχο «εντός της ποδοσφαιρικής ομάδας». Ένα ακόμη στοιχείο της ανακοίνωσης είναι πέρα για πέρα σημαντικό καθότι ενημερώνει ότι επιπλέον ότι θα συνεχιστεί η αναστολή προπονήσεων...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Στον αέρα και το ματς με την ΑΕΚ

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook