30.05.2020

  • Μιλώντας στο Τρίτο, η πρόεδρος της Επιτροπής, Λουκία Χριστοδούλου δήλωσε ότι η ΕΠΑ προέβη στον αιφνιδιαστικό έλεγχο, για να διαπιστώσει εάν ο Ιατρικός Σύλλογος, κάλεσε, προέτρεψε η συμβούλευσε μέλη του να μην συμμετάσχουν στο ΓεΣΥ.

  • Μιλώντας, επίσης, στο Τρίτο, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΙΣ, Χάρης Αρμεύτης δήλωσε ότι ο Σύλλογος πρεσβεύει τις ίδιες αρχές με αυτές της ΕΠΑ και τάσσεται υπέρ του υγιούς ανταγωνισμού.

  • Για παγκόσμια πρωτοτυπία έκαμε λόγοο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος: αντί η Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού να διερευνά το κρατικό μονοπώλιο του ΓεΣΥ, τόνισε, διερευνά τους ιδιώτες γιατρούς.

  • Αναφέρθηκε και στους γιατρούς οι οποίοι επέλεξαν να μην ενταχθούν στο Γενικό Σύστημα Υγείας, σημειώνοντας ότι η πλατφόρμα ιδιωτικής ιατρικής αριθμοί αυτή τη στιγμή πέραν των 800 γιατρών.

12/06/19 09:50

Αναταράξεις προκαλούν έρευνες της ΕΠΑ στον ΠΙΣ

Μιλώντας στο Τρίτο, η πρόεδρος της Επιτροπής, Λουκία Χριστοδούλου δήλωσε ότι η ΕΠΑ προέβη στον αιφνιδιαστικό έλεγχο, για να διαπιστώσει εάν ο Ιατρικός Σύλλογος, κάλεσε, προέτρεψε η συμβούλευσε μέλη του να μην συμμετάσχουν στο ΓεΣΥ. Κληθείσα να απαντήσει κατά πόσον η Επιτροπή...

rikNews ·

Αναταράξεις προκαλούν έρευνες της ΕΠΑ στον ΠΙΣ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook