04.08.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Η ΚΟΠ απέστειλε προς την Επιτροπή Νομικών της Βουλής επιστολή αναφορικά με την κάρτα φιλάθλου, η οποία ετοιμάστηκε μετά από την πρόσφατη σύσκεψη μεταξύ του Προέδρου της ΚΟΠ και Προέδρων ή Εκπροσώπων Σωματείων Α’ Κατηγορίας.

  • Τα σωματεία ανέλαβαν δράση όπως είχαν αποφασίσει την περασμένη Τετάρτη, αμέσως μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος.

  • Η επιστολή υπογράφεται από δέκα Σωματεία Α’ Κατηγορίας και σε αυτήν αναπτύσσονται οι θέσεις των Σωματείων και επεξηγούνται οι λόγοι, γιατί θα πρέπει να ανασταλεί η εφαρμογή του μέτρου της κάρτας φιλάθλου.

  • Ανάμεσα στους λόγους που αναφέρονται από τα Σωματεία, είναι η έλλειψη υποδομών στα Στάδια αλλά και η σημαντική μείωση της προσέλευσης των φιλάθλων στους αγώνες.

05/07/19 14:43

Αναστολή της κάρτας ζήτησαν 10 σωματεία με επιστολή της ΚΟΠ

Η ΚΟΠ απέστειλε προς την Επιτροπή Νομικών της Βουλής επιστολή αναφορικά με την κάρτα φιλάθλου, η οποία ετοιμάστηκε μετά από την πρόσφατη σύσκεψη μεταξύ του Προέδρου της ΚΟΠ και Προέδρων ή Εκπροσώπων Σωματείων Α’ Κατηγορίας. Η επιστολή υπογράφεται από δέκα Σωματεία Α’ Κατηγορίας...

Ael24.net ·

Αναστολή της κάρτας ζήτησαν 10 σωματεία με επιστολή της ΚΟΠ

Ael24.net

Επιστολή υπογραμμένη από 10 σωματεία για ΑΝΑΣΤΟΛΗ Κάρτας Φιλάθλου

Τα σωματεία ανέλαβαν δράση όπως είχαν αποφασίσει την περασμένη Τετάρτη, αμέσως μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος. Δέκα ομάδες συμφώνησαν για αναστολή του μέτρου της Κάρτας Φιλάθλου, ενώ δύο ήταν αρνητικά. Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση: Η ΚΟΠ απέστειλε προς την Επιτροπή...

Apollon1954.com ·

Επιστολή υπογραμμένη από 10 σωματεία για ΑΝΑΣΤΟΛΗ Κάρτας Φιλάθλου

Apollon1954.com

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook