28.09.2020

  • Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε με αφορμή την απόφαση των αρχών των Βρετανικών Βάσεων να μην επιτρέψουν σε δωδεκάχρονο να περάσει με την οικογένειά του στα κατεχόμενα, επειδή δεν κατείχε το απαιτούμενο πιστοποιητικό.

  • Πρωτοβουλία για επίλυση του προβλήματος με τα τεστ σε παιδιά κάτω των δώδεκα χρόνων, ανέλαβε ο Μουσταφά Ακκιντζί, ο οποίος πραγματοποιεί επαφές με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων και τη Βρετανική Υπάτη Αρμοστεία.

  • Λόγω της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, οι Βρετανοί έκλεισαν το σημείο διέλευσης, με αποτέλεσμα Τουρκοκύπριοι εργαζόμενοι στις ελεύθερες περιοχές να μην μπορούν να περάσουν στα κατεχόμενα.

  • Σύμφωνα με τουρκοκυπριακές ιστοσελίδες, οι κάτοικοι της Πύλας, είναι αποφασισμένοι να επαναλάβουν την εκδήλωση αύριο το πρωί, εάν και πάλι δεν μπορέσουν να περάσουν από το οδόφραγμα στα κατεχόμενα, με τα παιδιά τους.

24/06/20 18:06

Αναστάτωση στο οδόφραγμα Περγάμου από 50 Τ/κ

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε με αφορμή την απόφαση των αρχών των Βρετανικών Βάσεων να μην επιτρέψουν σε δωδεκάχρονο να περάσει με την οικογένειά του στα κατεχόμενα, επειδή δεν κατείχε το απαιτούμενο πιστοποιητικό. Η πλειονότητα των συγκεντρωθέντων ήταν γυναίκες...

rikNews ·

Αναστάτωση στο οδόφραγμα Περγάμου από 50 Τ/κ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook