19.01.2022

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • * Η αλματώδης πρόοδος της τεχνολογίας επηρεάζει, είτε άμεσα είτε έμμεσα, σχεδόν κάθε πτυχή της σύγχρονης καθημερινότητας, περιλαμβανομένης της σχέσης των γονιών με τα παιδιά τους.

  • Το σημερινό ψηφιακό περιβάλλον, δημιουργεί προϋποθέσεις και δυνατότητες νέων τύπων επικοινωνίας και προωθεί ένα εναλλακτικό πλαίσιο κοινωνικής αλληλεπίδρασης, όπου τα όρια ανάμεσα στο δημόσιο και το ιδιωτικό, μπορούν εύκολα να διαρραγούν.

  • Για πολλούς ενήλικες, οι διαδικτυακές κοινωνικές πλατφόρμες διαμορφώνουν μια εκτεταμένη κοινότητα στην οποία θέλουν να έχουν συνεχή και ενεργό εμπλοκή.

  • Την ίδια στιγμή, οι αναρτήσεις παρέχουν το όχημα για την ενίσχυση της παρουσίας των παιδιών στο δημόσιο χώρο.

22/04/19 14:22

Αναρτήσεις των γονιών στο διαδίκτυο και το δικαίωμα των παιδιών στη διαδικτυακή ιδιωτικότητα

ΤΗΣ ΛΗΔΑΣ ΚΟΥΡΣΟΥΜΠΑ* Η αλματώδης πρόοδος της τεχνολογίας επηρεάζει, είτε άμεσα είτε έμμεσα, σχεδόν κάθε πτυχή της σύγχρονης καθημερινότητας, περιλαμβανομένης της σχέσης των γονιών με τα παιδιά τους. Το σημερινό ψηφιακό περιβάλλον, δημιουργεί προϋποθέσεις και δυνατότητες...

ΠαιδείαNews ·

Αναρτήσεις γονιών στο διαδίκτυο – δικαιώματα παιδιών

Γονείς, που συνηθίζουν να ανεβάζουν υλικό που αφορά τα παιδιά τους ενεργούν, τις περισσότερες φορές, με καλές προθέσεις. Για πολλούς ενήλικες, οι διαδικτυακές κοινωνικές πλατφόρμες διαμορφώνουν μια εκτεταμένη κοινότητα στην οποία θέλουν να έχουν συνεχή και ενεργό εμπλοκή....

rikNews ·

Αναρτήσεις γονιών στο διαδίκτυο – δικαιώματα παιδιών

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook