21.01.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Μετά από την έγκριση του σχετικού νομοσχεδίου από τη Βουλή των Κοινοτήτων και τη Βουλή των Λόρδων, αναμένεται η τυπική βασιλική έγκριση.

  • Παρόλα αυτά, ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και σύμβουλοί του επιμένουν ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αποδεχθεί νέα αναβολή του Brexit.

  • *Λέκτορα Νομικής στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, LL.BLaw (Bristol), Ph.D in Law – International Law and Human Rights (Kent), Διευθυντής Μονάδας Νομικής Κλινικής Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

  • Προτού, όμως, ανασταλεί η λειτουργία της Βουλής, τα μέλη της ψήφισαν σε μια σημαντικότατη ψηφοφορία που απέβη τραγική ως προς το αποτέλεσμα της για τον Βρετανό Πρωθυπουργό την απαγόρευση εξόδου χωρίς συμφωνία.

09/09/19 13:39

Ανάλυση-H ακαταστασία του Brexit

Η κυβέρνηση του Βρετανού Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον δέχεται πυρά τόσο από την αντιπολίτευση αλλά και από το ίδιο του το κόμμα, με επιφανή μέλη της κυβέρνησης να παραιτούνται, βουλευτές να διαγράφονται από το δυναμικό του Συντηρητικού Κόμματος και τον ίδιο τον αδελφό του...

rikNews ·

Ανάλυση-H ακαταστασία του Brexit

rikNews

Σχέδιο Τζόνσον για νόμιμη παράκαμψη του αιτήματος αναβολής του Brexit

Μετά από την έγκριση του σχετικού νομοσχεδίου από τη Βουλή των Κοινοτήτων και τη Βουλή των Λόρδων, αναμένεται η τυπική βασιλική έγκριση. Παρόλα αυτά, ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και σύμβουλοί του επιμένουν ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αποδεχθεί νέα αναβολή του Brexit....

rikNews ·

Σχέδιο Τζόνσον για νόμιμη παράκαμψη του αιτήματος αναβολής του Brexit

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook