31.05.2020

  • Παράλληλα, ευχαρίστησε την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας για την αγαστή συνεργασία μέσα από την οποία προκύπτουν πολύ θετικές εξελίξεις.

  • Από την πλευρά του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου Τάσος Χριστοφίδης είπε πως για 21 χρόνια συνεχίζουν μια διαδικασία που ξεκίνησε το 1998, μέσα σε ένα κλίμα δυσπιστίας και αμφισβήτησης των αποτελεσμάτων τότε.

  • Παράλληλα, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας στο Πανεπιστήμιο, εξέφρασε την ελπίδα ότι η συνεργασία θα πάρει νέες διαστάσεις σε περισσότερο επιστημονικά θέματα που ενδιαφέρουν το Υπουργείο Άμυνας και το Πανεπιστήμιο.

  • Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας εξέφρασε τις ευχαριστίες της Επιτροπής προς τους φορείς που έχουν αναλάβει την ευθύνη της διενέργειας των εξετάσεων σε ένα κλίμα όχι απλώς εποικοδομητικότητας αλλά αξιοκρατίας.

11/07/19 17:08

Ανακοινώθηκαν οι επιτυχόντες υποψήφιοι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί

Ο κ. Αγγελίδης είπε πως η διαδικασία των εξετάσεων για τους υποψήφιους βαθμοφόρους αναβαθμίζεται κάθε χρόνο, με δεδομένη τη διαφάνεια και το αδιάβλητο της διαδικασίας, και ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες το Πανεπιστήμιο Κύπρου και την Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας...

rikNews ·

Ανακοινώθηκαν οι επιτυχόντες υποψήφιοι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook