04.07.2020

  • Σύμφωνα με πληροφορίες ο ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε εμφανίστηκε προβληματισμένος για την διατύπωση στοχευμένα μέτρα, που εν τέλει εντάχθηκε στο κείμενο των συμπερασμάτων.

  • Πιο θερμός, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να στείλει φρεγάτες για περιπολίες στην Μεσόγειο Θάλασσα, αν ζητηθεί.

  • Η γερμανία καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε πως χρειάζεται χρόνο ώστε να ζυγίσει την κατάσταση και εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι η ελληνοκυπριακή πρόταση δεν είχε κατατεθεί νωρίτερα.

  • Αν δεν αποφασίζουμε κυρώσεις όταν παραβιάζεται η κυριαρχία ενός κράτους μέλους μας, δηλαδή η Ευρωπαϊκή κυριαρχία, πότε θα αποφασίζουμε; Μόνο για την Ουκρανία, τη Βενεζουέλα και το Ιράν;, απάντησε χαρακτηριστικά ο Τσίπρας.

21/06/19 20:20

Αν θέλεις σου στέλνω φρεγάτες, είπε ο Μακρόν στον Τσίπρα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε εμφανίστηκε προβληματισμένος για την διατύπωση «στοχευμένα μέτρα», που εν τέλει εντάχθηκε στο κείμενο των συμπερασμάτων. Η γερμανία καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε πως χρειάζεται χρόνο ώστε να «ζυγίσει» την κατάσταση...

rikNews ·

Αν θέλεις σου στέλνω φρεγάτες, είπε ο Μακρόν στον Τσίπρα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook