03.07.2020

  • Ακόμη και αν τελικά η γαλλογερμανική πρωτοβουλία δεν ευοδωθεί εξαιτίας της αντίδρασης ορισμένων ευρωπαϊκών χωρών, υπό την Αυστρία και την Ολλανδία, τα όρια του διαλόγου στην Γερμανία με θέμα την ευρωπαϊκή οικονομική αλληλεγγύη έχουν μετακινηθεί.

  • Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για το γεγονός ότι υπάρχει στο κοινοβούλιο ευρεία υποστήριξη για την πρόταση στην Γερμανία, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) ο πρόεδρος της γερμανικής βουλής Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

  • Ενθερμος ευρωπαϊστής εδώ και δεκαετίες , ο πρώην υπουργός Οικονομικών είναι η ενσάρκωση της λιτότητας και της δημοσιονομικής ορθοδοξίας στην χώρα του.

  • Ως υπουργός Οικονομικών, στην κορύφωση της κρίσης στην ευρωζώνη, δέχθηκε τα πυρά πολλών χωρών για την απροθυμία του στην διάσωση της Ελλάδας από την πτώχευση.

26/05/20 15:01

Αμοιβαιοποίηση χρέους, η Μέρκελ κερδίζει το στοίχημα στην Γερμανία

Σε μία ένδειξη των τεκτονικών μεταβολών που προκάλεσε στην νοοτροπία η πανδημία, η καγκελάριος της Γερμανίας φαίνεται ότι κερδίζει το στοίχημα: το συντηρητικό της κόμμα την υποστηρίζει και η πλειοψηφία των Γερμανών εγκρίνει την πρωτοβουλία του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ...

rikNews ·

Αμοιβαιοποίηση χρέους, η Μέρκελ κερδίζει το στοίχημα στην Γερμανία

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook