30.09.2020

  • Η αύξηση των κρουσμάτων κυρίως σε άτομα νεαρότερων ηλικιών (μέχρι τα 45), τα οποία συμμετείχαν σε πάρτι και άλλου παρόμοιου είδους κοινωνικές συναθροίσεις, προκαλεί έντονη ανησυχία και προβληματισμό, προστίθεται.

  • Επίσης, προτρέπονται όσοι πολίτες παρουσιάζουν συμπτωματολογία, δηλαδή βήχα, καταρροή, πυρετό, δύσπνοια, αοσμία, αγευσία και δυσγευσία, να επικοινωνούν με τον Προσωπικό τους Ιατρό για περαιτέρω διερεύνηση.

  • Σύμφωνα εξάλλου με πληροφόρηση από το Υπουργείο Υγείας, διευκρινίζεται ότι εκ παραδρομής αναφέρθηκε την Τετάρτη ότι μια αλυσίδα μετάδοσης ήταν από beach party, ενώ τα κρούσματα προέκυψαν από pool party.

  • Σημειώνεται επίσης ότι από τα 4 κρούσματα από το εν λόγω πάρτι που αναφέρονται στο δελτίο, για το ένα είχε το Υπουργείο Υγείας ενημέρωση σήμερα και θα ανακοινωθεί στο απογευματινό δελτίο Τύπου.

13/08/20 17:06

Αλυσίδες μετάδοσης από πάρτι και κοινωνικές συναθροίσεις στην Κύπρο

Η αύξηση των κρουσμάτων κυρίως σε άτομα νεαρότερων ηλικιών (μέχρι τα 45), τα οποία συμμετείχαν σε πάρτι και άλλου παρόμοιου είδους κοινωνικές συναθροίσεις, προκαλεί έντονη ανησυχία και προβληματισμό, προστίθεται. «Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν τα 4 περιστατικά COVID-19,...

rikNews ·

Αλυσίδες μετάδοσης από πάρτι και κοινωνικές συναθροίσεις στην Κύπρο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook