26.05.2019

  • ΛΟΝΔΙΝΟ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)- Ακόμη και μικρές ποσότητες κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος--όπως μια λεπτή φέτα μπέικον καθημερινά--είναι ικανές να αυξήσουν τον κίνδυνο για καρκίνο του εντέρου, σύμφωνα με μια έρευνα.

  • Οι ερευνητές ανέλυσαν δεδομένα από σχεδόν μισό εκατομμύριο ανθρώπους που συμμετείχαν εθελοντικά στην έρευνα UK Biobank.

  • Στο διάστημα της έρευνάς τους, που διήρκεσε πάνω από έξι χρόνια, διαπίστωσαν ότι 2.609 άνθρωποι εμφάνισαν καρκίνο του εντέρου.

  • Η οδηγία του NHS αναφέρει ότι υπάρχουν κάποια οφέλη από την κατανάλωση κόκκινου κρέατος--για παράδειγμα η περιεκτικότητα σε σίδηρο και πρωτεϊνες--που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη σε σχέση με τους πιθανούς κινδύνους.

17/04/19 20:19

Ακόμη και μια λεπτή φέτα μπέικον την ημέρα «αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο»

ΛΟΝΔΙΝΟ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)-  Ακόμη και μικρές ποσότητες κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος--όπως μια λεπτή φέτα μπέικον καθημερινά--είναι ικανές να αυξήσουν τον κίνδυνο για καρκίνο του εντέρου, σύμφωνα με μια έρευνα. Η τελευταία έρευνα που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης...

υγείαnews ·

Ακόμη και μια λεπτή φέτα μπέικον την ημέρα «αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο»

υγείαnews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook