29.06.2022

  • Ένας ακόμη μαθητής του Λανιτείου Λυκείου Λεμεσού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των μαθητών που αυτή τη στιγμή νοσούν στους 10.

  • Σύμφωνα με ανάρτηση της διεύθυνσης του σχολείου, το Υπουργείο Υγείας ενημέρωσε ότι θετικός στον ιό είναι μαθητής που βρίσκεται ήδη σε αυτοπεριορισμό καθώς είχε προσβληθεί από κορωνοϊό μέλος της οικογένειας του.

  • Με βάση και τα σημερινά δεδομένα, προστίθεται, συνολικά 13 μαθητές έχουν προσβληθεί από Covid-19, ενώ από αυτούς 10 εξακολουθούν να νοσούν και παραμένουν σε αυτοπεριορισμό για 14 μέρες.

  • Η διεύθυνση του Λανιτείου Λυκείου τονίζει ξανά την ανάγκη τήρησης όλων των οδηγιών των υγειονομικών πρωτοκόλλων εντός και εκτός του σχολείου, σημειώνοντας πως στην πλειοψηφία τους τα περιστατικά που καταγράφηκαν προήλθαν από εξωσχολικές δραστηριότητες.

04/11/20 15:39

Ακόμη ένας μαθητής του Λανιτείου θετικός στον κορονοϊό

Ένας ακόμη μαθητής του Λανιτείου Λυκείου Λεμεσού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των μαθητών που αυτή τη στιγμή νοσούν στους 10. Σύμφωνα με ανάρτηση της διεύθυνσης του σχολείου, το Υπουργείο Υγείας ενημέρωσε ότι θετικός στον ιό είναι μαθητής...

rikNews ·

Ακόμη ένας μαθητής του Λανιτείου θετικός στον κορονοϊό

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook