05.03.2021

  • Δεν μας έφτανε η κακή εικόνα που παρουσιάζει η Ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο, ήρθαν και τα απανωτά κρούσματα τα οποία όπως είναι αναμενόμενο θα κρατήσουν μακριά τους ποδοσφαιριστές μας από την αγωνιστική δράση.

  • Το τεχνικό τιμ μαζί με τους γυμναστές της Ομάδας καλείται να αντιμετωπίσει ακόμα ένα πρόβλημα από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί… Το πολυβόλο

  • Ο ΘΡΥΛΟΣ καλείται να ξεπεράσει μία πολύ δύσκολη περίοδο την οποία διανύει και ελπίζουμε να βγει πιο δυνατός ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

  • Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στις δειγματοληπτικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, μπορούν να προπονούνται μόνο ατομικά, και κάτι τέτοιο αναμένεται να επηρεάσει την φυσική κατάσταση του καθενός ξεχωριστά.

11/12/20 16:21

Ακόμα ένα εμπόδιο

Δεν μας έφτανε η κακή εικόνα που παρουσιάζει η Ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο, ήρθαν και τα απανωτά κρούσματα τα οποία όπως είναι αναμενόμενο θα κρατήσουν μακριά τους ποδοσφαιριστές μας από την αγωνιστική δράση. Ο ΘΡΥΛΟΣ καλείται να ξεπεράσει μία πολύ δύσκολη περίοδο την...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Ακόμα ένα εμπόδιο

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook