26.08.2019

  • Χτυπάμε στο multi τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη.Έπειταρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να απορροφηθεί τελείως.

  • Μόλις περάσουν οι 3 ώρες, αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε τις συσκευασίες στην άκρη.

  • Βουτυρώνουμε ελαφρά μια στρογγυλή φόρμα με αποσπώμενη βάση διαμέτρου 22 εκ.

  • Απλώνουμε στην επιφάνεια της φόρμας τα μπισκότα, δημιουργώντας με τα χέρια μας τοιχώματα και αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει για 30 λεπτά.

07/06/19 21:22

Ακαταμάχητο banoffee

Βάζουμε μία βαθιά κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και ρίχνουμε μέσα τις δύο συσκευασίες συμπυκνωμένου γάλακτος χωρίς να τις ανοίξουμε. Γεμίζουμε την κατσαρόλα με νερό μέχρι να σκεπαστεί εντελώς. Καπακώνουμε και τις αφήνουμε να βράσουν για 3 ώρες. Φροντίζουμε το νερό να καλύπτει...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook