05.12.2019

  • Αποσύρουμε το μπολ από το μπεν μαρί και αφήνουμε το μείγμα στην άκρη να κρυώσει.

  • Έπειτα, στον κάδο του μίξερ βάζουμε τη ζάχαρη, τους κρόκους και τα αυγά και χτυπάμε για 4-5 λεπτά με ένα σύρμα μέχρι να αφρατέψουν και να ομογενοποιηθούν.

  • Προσθέτουμε στο μείγμα της λιωμένης σοκολάτας το μείγμα αυγών και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με μία σπάτουλα για 1-2 λεπτά.

  • Μοιράζουμε το μείγμα, με τη βοήθεια ενός κορνέ ή με ένα κουτάλι, στις φόρμες μέχρι τημέση της κάθε μίας.

31/10/19 15:22

Ακαταμάχητη λάβα σοκολάτας

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 ° C στον αέρα. Σε ένα ανοξείδωτο μπολ, το οποίο έχουμε τοποθετήσει πάνω από μια κατσαρόλα με λίγο νερό που σιγοβράζει σε χαμηλή φωτιά (μπεν μαρί), προσθέτουμε  την ψιλοκομμένη κουβερτούρα, και  το βούτυρο και ανακατεύουμε με μία πλαστική...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook