27.01.2020

  • , ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ Από τον περασμένο μήνα η Μαδρίτη συγκαταλέγεται ανάμεσα στις χώρες που έχουν απαγορεύσει την κυκλοφορία αυτοκινήτων εντός του κέντρου της πόλης.

  • Η είδηση δεν είναι καινούρια, καθώς ήδη από το 2005 η πρωτεύουσα της Ισπανίας έχει χαράξει την πρώτη ζώνη στην οποία επιτρέπεται μόνο η διέλευση πεζών στις γειτονιές της Las Letras.

  • Όσλο: Στο κέντρο χωρίς αυτοκίνητα Πιο συγκεκριμένα, το Όσλο σχεδιάζει να απαγορεύσει κάθε είδους αυτοκίνητο στο κέντρο μέχρι το 2019, έξι χρόνια πριν από το εθνικό σχέδιο κατάργησης που θα επιβληθεί σε ολόκληρη τη χώρα.

  • Μηδέν ρύποι στην Κοπεγχάγη το 2025 Περισσότερα από 300 χιλιόμετρα ποδηλατόδρομων διαπερνούν την πρωτεύουσα της Δανίας, αφού περισσότεροι από τους μισούς κατοίκους της Κοπεγχάγης χρησιμοποιούν σήμερα το ποδήλατο ως το κύριο μέσο μετακίνησης.

12/12/18 12:07

Αγώνας δρόμου για τα… ντίζελ

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ Από τον περασμένο μήνα η Μαδρίτη συγκαταλέγεται ανάμεσα στις χώρες που έχουν απαγορεύσει την κυκλοφορία αυτοκινήτων...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook