12.07.2020

  • Η Τουρκία φιλοξενεί περίπου 3,6 εκατομμύρια πρόσφυγες, οι οποίοι έφυγαν από τη Συρία για να γλιτώσουν από τον εμφύλιο που μαίνεται εδώ και οκτώ χρόνια.

  • Οι Σύροι που είναι καταγεγραμμένοι σε άλλες πόλεις πήγαν στην Κωνσταντινούπολη προκαλώντας συσσώρευση πληθυσμού στην πόλη, δήλωσε ενώπιον του κοινοβουλίου ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.

  • Την Παρασκευή το γραφείο του κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε ότι περισσότεροι από 6.000 Σύροι μετανάστες στην Κωνσταντινούπολη έχουν σταλεί σε κέντρα προσωρινής κράτησης σε άλλες περιοχές από τις αρχές Ιουλίου.

  • Ο συριακός πληθυσμός στη Κωνσταντινούπολη, ο συνολικός πληθυσμός της οποίας είναι περίπου 15 εκατομμύρια, έχει ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο, περισσότεροι δηλαδή κάτοικοι από οποιαδήποτε άλλη τουρκική πόλη.

20/11/19 19:57

Άγκυρα:Από τις αρχές Ιουλίου έχουν φύγει από την Κωνσταντινούπολη 100.000 Σύροι

Με το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί μεταξύ των Τούρκων τα τελευταία χρόνια απέναντι στους Σύρους πρόσφυγες οι αρχές δήλωσαν ότι οι Σύροι που δεν είναι καταγεγραμμένοι στην μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας θα πρέπει να επιστρέψουν στις περιοχές στις οποίες είναι καταγεγραμμένοι...

rikNews ·

Άγκυρα:Από τις αρχές Ιουλίου έχουν φύγει από την Κωνσταντινούπολη 100.000 Σύροι

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook