19.09.2019

  • Τοποθετούμε τηβρώμη σε μίξερ για 10 -20´για να κοπούν οι νιφάδες (η βρώμη πρέπει να τεμαχιστεί χονδροειδώς αλλά να μην μετατραπεί σε αλεύρι).

  • Προσθέτουμετο αλεύρι ολικής αλέσεως, βρώμη, αλάτι θάλασσας, κανέλα, μαγειρική σόδα και baking powder και ανακατεύουμε καλά.

  • Στη συνέχεια αποστραγγίζουμε το υγρό από τους χουρμάδες και σπάζουμετο καθένα με τα δάχτυλά μας όταν το ρίχνουμεστο μίξερ.

  • Σ´ένα μικρό μπολ τοποθετούμε τους χουρμάδες και καλύπτουμε με βραστό νερό για 10 – 15 λεπτά για να μαλακώσουν.

19/08/19 11:45

Αγαπημένο carrot cake

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Τοποθετούμε κόλλα ψησίματος σε φόρμα για κέικ. Σ´ένα μικρό μπολ τοποθετούμε τους χουρμάδες και καλύπτουμε με βραστό νερό για 10 – 15 λεπτά για να μαλακώσουν. Τοποθετούμε τη βρώμη σε μίξερ για 10 - 20´ για να κοπούν οι νιφάδες...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook