22.02.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία ο κεντρικός πυροσβεστικός σταθμός Πάφου χθες έλαβε κλήση από ιδιοκτήτη κατοικίας στο Αναβαργός για φίδι που εντόπισε στην αυλή της κατοικίας του.

  • Στην σκηνή έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μέλη της οποίας με την συνδρομή ερπετολόγου μάζεψαν το φίδι που όπως διαφάνηκε επρόκειται για μαύρο.

  • Ειδικά σε περιοχές όπως είναι η Πάφος , η Πέγεια, η Χλώρακα και το Αναβαργός λόγω της αύξησης των χόρτων και των τρωκτικών η εμφάνιση φιδιών είναι συχνή.

  • Ερωτηθείς πού μεταφέρονται τα φίδια μετά την απομάκρυνση τους, από τους χώρους που εντοπίζονται, ο κ. Κουρίδης είπε πως τα φίδια μεταφέρονται σε μη κατοικήσιμες περιοχές αφού, τόνισε, τα φίδια προστατεύονται από την νομοθεσία.

16/06/19 16:24

Αύξηση εμφάνισης φιδιών σε αστικές περιοχές στην Πάφο

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία  ο κεντρικός πυροσβεστικός σταθμός Πάφου χθες έλαβε κλήση από ιδιοκτήτη κατοικίας στο Αναβαργός για φίδι που εντόπισε στην αυλή της κατοικίας του. Στην σκηνή έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μέλη της οποίας με την συνδρομή...

rikNews ·

Αύξηση εμφάνισης φιδιών σε αστικές περιοχές στην Πάφο

rikNews

Φίδια ακόμη και σε αυλές σπιτιών στην Πάφο

Πολλές κλήσεις λαμβάνει η πυροσβεστική υπηρεσία Πάφου το τελευταίο διάστημα για την εμφάνιση φιδιών στις αυλές κατοικιών ακόμη και στο κέντρο της Πάφου.Διαβάστε περισσότερα »

filoksenos.blogspot.com ·

Φίδια ακόμη και σε αυλές σπιτιών στην Πάφο

filoksenos.blogspot.com

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook