03.07.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, η εισήγηση στο Υπουργικό Συμβούλιο έγινε λαμβάνοντας υπόψη τη μείωση των γιατρών στα ΤΑΕΠ μετά την αποχώρηση ορισμένων για να ενταχθούν στο ΓΕΣΥ ως προσωπικοί γιατροί.

  • Το Υπουργείο διευκρινίζει πως με την αύξηση του επιδόματος επιχειρείται παράλληλα η προσέλκυση γιατρών για εργοδότηση στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υποστελέχωσης που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα.

  • Στην ανακοίνωση του υπουργείου υγείας προστίθεται ακόμα ότι οι προσπάθειες για εξεύρεση γιατρών για πρόσληψη στα ΤΑΕΠ συνεχίζονται και ο Υπουργός Υγείας σε συνεργασία με τον ΟΚΥΠΥ εξετάζει άλλες πιθανές λύσεις.

  • Αναγνωρίστηκε ακόμα το σημαντικό και κρίσιμο έργο που οι γιατροί επιτελούν στις πρώτες βοήθειες.

21/08/19 17:39

Αύξηση 400 ευρώ για τους γιατρούς στις Πρώτες Βοήθειες

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, η εισήγηση στο Υπουργικό Συμβούλιο έγινε λαμβάνοντας υπόψη τη μείωση των γιατρών στα ΤΑΕΠ μετά την αποχώρηση ορισμένων για να ενταχθούν στο ΓΕΣΥ ως προσωπικοί γιατροί. Αναγνωρίστηκε ακόμα το σημαντικό και κρίσιμο έργο που οι γιατροί...

rikNews ·

Αύξηση 400 ευρώ για τους γιατρούς στις Πρώτες Βοήθειες

rikNews

Αύξηση 400 ευρώ το μήνα στους γιατρούς των ΤΑΕΠ

Αύξηση επιδόματος κατά 400 ευρώ το μήνα για τους γιατρούς των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών και Ατυχημάτων (ΤΑΕΠ), ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.

typos cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook