03.06.2020

  • Όπως είπε, πρόκειται για ένα πενταετές σχέδιο που αφορά την περίοδο 2019 – 2023 και αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για την προώθηση της ισότητας ανδρών και γυναικών.

  • Όπως είπε ο κ. Σαββίδης, το σχέδιο αυτό ετοιμάστηκε στη βάση διάφορων εισηγήσεων και σκοπός είναι να εναρμονίσει την Κύπρο με διεθνείς υποχρεώσεις.

  • Επίσης, η συμφιλίωση οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, η εξάλειψη στερεοτύπων και κοινωνικών προκαταλήψεων και η εκπαίδευση και κατάρτιση των γυναικών στις τεχνολογίες της πληροφορίας και της επικοινωνίας.

  • Η επιδίωξη μας μέσω της εφαρμογής του σχεδίου αυτού είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των έμφυλων ανισοτήτων με απώτερο σκοπό την ανατροπή των πατριαρχικών και ανδροκρατούμενων κοινωνικών οικονομικών και πολιτικών δομών και μηχανισμών.

11/09/19 18:43

Αυξάνονται οι δικαστές του διοικητικού δικαστηρίου

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας του Υπουργικού, ο κ. Σαββίδης είπε ότι στη βάση μελετών που έγιναν, η απόφαση αυτή θα βοηθήσει στην ταχεία εκδίκαση των υποθέσεων και την εύρυθμη λειτουργία του νέου αυτού δικαστηρίου που ξεκίνησε να λειτουργεί τον περασμένο Ιούνιο. Ακόμη,...

rikNews ·

Αυξάνονται οι δικαστές του διοικητικού δικαστηρίου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook