25.11.2020

  • Ένα συμβάν που έδωσε νέα ώθηση στο κίνημα κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας που ξέσπασε μετά τον θάνατο στα τέλη Μαΐου του Αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ, κατά τη βίαιη προσαγωγή του από λευκούς αστυνομικούς.

  • Βίντεο που τράβηξε περαστικός δείχνει τον Μπλέικ να κατευθύνεται προς την πόρτα του οδηγού ενός γκρι SUV ακολουθούμενος από δύο αστυνομικούς που τον σημαδεύουν με τα όπλα τους.

  • Πιστεύω ότι το ίδιο πρέπει να ισχύει και με την αστυνομία, δήλωσε η Σερίς Λοτ, μια 37χρονη Αφροαμερικανίδα που συμμετείχε στις διαδηλώσεις στην Κινόσα, μια πόλη με 170.000 κατοίκους κοντά στη λίμνη Μίσιγκαν.

  • Επτά πυροβολισμοί ακούστηκαν την ώρα που ο 29χρονος Αφροαμερικανός, ο οποίος μοιάζει να είναι άοπλος, ανοίγει την πόρτα του οχήματος.

25/08/20 13:33

Αυξάνεται η οργή στις ΗΠΑ μετά το νέο περιστατικό αστυνομικής βίας εναντίον Αφροαμερικανού

Ένα συμβάν που έδωσε νέα ώθηση στο κίνημα κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας που ξέσπασε μετά τον θάνατο στα τέλη Μαΐου του Αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ, κατά τη βίαιη προσαγωγή του από λευκούς αστυνομικούς. "Χωρίς δικαιοσύνη καμία ειρήνη!", φώναζαν οι περίπου...

rikNews ·

Αυξάνεται η οργή στις ΗΠΑ μετά το νέο περιστατικό αστυνομικής βίας εναντίον Αφροαμερικανού

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook