03.08.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Στο reality επιβίωσης, Nomads θα συμμετάσχει από την ερχόμενη εβδομάδα ο Κύπριος γυμναστής Λευτέρης Χατζηιωάννου.

  • Οπως αποκάλυψε στην εκπομπή Το Πρωινό η Φαίη Σκορδά, η είσοδος του νέου παίκτη, θα γίνει απόψε το βράδυ χωρίς ωστόσο να έχει προσδιοριστεί σε ποια ομάδα θα μπει.

  • Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα δημοφιλή personal trainer από την Κύπρο ο οποίος στις πρώτες εικόνες που προβλήθηκαν από τον Αnt1 φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη γυμναστική.

  • Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο ίδιος πριν ασχοληθεί με το personal trainer είχε διακριθεί στον στίβο, με άκρως υψηλές επιδόσεις.

31/10/17 19:16

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Αυτός είναι ο sexy Κύπριος που μπαίνει στο "Nomads"

Στο reality επιβίωσης, "Nomads" θα συμμετάσχει από την ερχόμενη εβδομάδα ο Κύπριος γυμναστής Λευτέρης Χατζηιωάννου. Η παραγωγή του reality αποφάσισε πριν από μερικές μέρες την ένταξη του 35χρονού personal trainer στο επάγγελμα, στο παιχνίδι και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή...

I Love Style ·

Κύπριος personal trainer o νέος παίκτης του Nomads (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει απόψε στο «Nomads». Οπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Το Πρωινό» η Φαίη Σκορδά, η είσοδος του νέου παίκτη, θα γίνει απόψε το βράδυ χωρίς ωστόσο να έχει προσδιοριστεί σε ποια ομάδα θα μπει. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα...

TVOneNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook