11.07.2020

  • Η Jameela Jamil είναι μια ηθοποιός που χρησιμοποιεί τη δημοτικότητα της και τα social media για να προωθήσει το πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας, κυρίως στις γυναίκες.

  • Κατ' ακρίβειαν, η Avon απέσυρε πριν μερικούς μήνες τις διαφημίσεις της αφότου η ηθοποιός τους κατηγόρησε για body-shaming, ενώ συνέχεια αποδοκιμάζει όσους celebrities προωθούν κάποιο είδος δίαιτας.

  • Αυτή της η στάση άλλωστε ήταν που την έφερε ανάμεσα στις 15 γυναίκες που φέρνουν την αλλαγή, σύμφωνα με την Meghan Markle και όπως παρουσιάστηκαν στο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue.

  • Η πρωταγωνίστρια της σειράς ''The Good Place''', λοιπόν, αυτή τη φορά, περνά ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα με μια πολύ απλή κίνηση: ζήτησε να μην γίνει καθόλου ρετούς στη διαφημιστική αφίσα του τελευταίου κύκλου της σειράς.

14/08/19 15:16

Αυτή η ηθοποιός περνά ένα πολύ ηχηρό μήνυμα με τον πιο απλό τρόπο

Η Jameela Jamil είναι μια ηθοποιός που χρησιμοποιεί τη δημοτικότητα της και τα social media για να προωθήσει το πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας, κυρίως στις γυναίκες. Κατ' ακρίβειαν, η Avon απέσυρε πριν μερικούς μήνες τις διαφημίσεις της αφότου η ηθοποιός τους...

must ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook