23.07.2019

  • Για τη ζύμη: Βάζουμετο αλεύρι, το βούτυρο, το ξύσμα λεμονιού , τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι στον κάδο του μίξερ.

  • Μετά το αδειάζουμε πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια και ζυμώνουμε για λίγο με τα χέρια μας, σχηματίζοντας μια μπάλα.

  • Στη συνέχεια, την τυλίγουμε σε πλαστική μεμβράνη και την κρατούμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε τη γέμιση.

  • Για τη γέμιση: Σ’ ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύoυμε τις ζάχαρες, το αλεύρι και την κανέλα.

28/05/19 11:04

Αυθεντική Αμερικανική μηλόπιτα

Για τη ζύμη: Βάζουμε το αλεύρι, το βούτυρο, το ξύσμα λεμονιού , τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι στον κάδο του μίξερ. Τα χτυπούμε, αυξάνοντας σταδιακά την ταχύτητα. Προσθέτουμε τους κρόκους και ξαναχτυπούμε για μερικά δευτερόλεπτα το μείγμα. Μετά το αδειάζουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook