15.08.2020

  • Ο πρωθυπουργός της Βικτόριας Ντάνιελ Άντριους δήλωσε στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων ότι στην πολιτεία καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες 10 θάνατοι, ο μεγαλύτερος ημερήσιος απολογισμός θανάτων στην Αυστραλία μέχρι στιγμής.

  • Οι κυριότερες εστίες μόλυνσης σε αυτό το δεύτερο κύμα της επιδημίας παρατηρούνται σε εργασιακούς χώρους, όπως οίκοι ευγηρίας και ιατρικά κέντρα, μεγάλα κέντρα διανομής, σφαγεία και αποθήκες, επεσήμανε ο Άντριους.

  • Αυτό που μας λένε τα στοιχεία είναι ότι μερικοί άνθρωποι (...) νιώθουν άρρωστοι, έχουν συμπτώματα και εξακολουθούν να πηγαίνουν στη δουλειά τους, εξήγησε.

  • Η Αυστραλία έχει αποφύγει ένα μεγάλο ξέσπασμα της covid-19, έχοντας καταγράψει συνολικά περισσότερα από 14.400 κρούσματα και 155 θανάτους.

26/07/20 19:08

Αυστραλία- κορονοϊός: Ρεκόρ θανάτων το τελευταίο 24ωρο

Ο πρωθυπουργός της Βικτόριας Ντάνιελ Άντριους δήλωσε στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων ότι στην πολιτεία καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες 10 θάνατοι, ο μεγαλύτερος ημερήσιος απολογισμός θανάτων στην Αυστραλία μέχρι στιγμής. Στην ίδια πολιτεία αναφέρθηκαν...

rikNews ·

Αυστραλία- κορονοϊός: Ρεκόρ θανάτων το τελευταίο 24ωρο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook