08.04.2020

  • Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μικρή κατσαρόλα και την βάζουμε στη φωτιά.

  • Ανακατεύουμε και μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 5 λεπτά.

  • Σταδιακά προσθέτουμε το νερό και το γάλα, ανακατεύοντας παράλληλα, μέχρι να έχουμε έναν πηχτό αλλά ρευστό χυλό.

  • Καλύπτουμε το μπολ με καθαρή πετσέτα και αφήνουμε σε ζεστό σημείο της κουζίνας για περίπου 1 ώρα, μέχρι να φουσκώσει η ζύμη και να σχηματίσει τρυπούλες.

08/01/20 15:41

Αφράτοι λουκουμάδες με φυστίκι Αιγίνης

Ετοιμάζουμε το σιρόπι. Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μικρή κατσαρόλα και την βάζουμε στη φωτιά. Ανακατεύουμε και μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 5 λεπτά. Αποσύρουμε και αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει. Σε μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι,...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook