18.10.2019

  • Για το προζύμι: Bάζουμε τη μαγιά, τη ζάχαρη και το χλιαρό γάλα στον κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να διαλυθεί η μαγιά.

  • Ακολούθως, κάνουμε μια λακουβίτσα στο κέντρο και ρίχνουμε μέσα το χλιαρό νερό, το μείγμα της μαγιάς, το αλάτι, και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια ελαστική και λεία ζύμη.

  • Βάζουμε τη ζύμη σε ελαφρά λαδωμένο μπολ, τη σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και την αφήνουμε να φουσκώσει για περίπου 1 ½ ώρα σε ζεστό σημείο μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος της.

  • Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, την κανέλα και το λίπος από τα παστά και τα ρυζιάζουμε όλα μαζί μέχρι να μοιάζουν με ψίχουλα.

18/09/19 11:57

Αφράτες και μοσχομυριστές παστόπιτες

Για το προζύμι: Bάζουμε τη μαγιά, τη ζάχαρη και το χλιαρό γάλα στον κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε το μπολ με μία μεμβράνη και αφήνουμε σε ένα ζεστό μέρος για περίπου 30- 60...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook