29.09.2020

  • Συμφωνούμε για τη μείωση των στρατιωτικών μας δραστηριοτήτων τις ημέρες που θα προηγηθούν της υπογραφής μιας ειρηνευτικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ, δήλωσε ο Σουχάιλ Σαχίν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πακιστανική εφημερίδα Dawn.

  • Αυτοί και οι ΗΠΑ επρόκειτο να ανακοινώσουν μια συμφωνία τον Σεπτέμβριο όταν ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κήρυξε αιφνιδίως νεκρή τη διαδικασία, επικαλούμενος τη βία των Ταλιμπάν μετά τον θάνατο Αμερικανού στρατιώτη σε επίθεση των Ταλιμπάν.

  • Οι Ταλιμπάν έκαναν στις ΗΠΑ πρόταση για σύντομη εκεχειρία --7 ως 10 ημερών-- έπειτα από περισσότερα από 18 έτη πολέμου, έγινε γνωστό χθες Παρασκευή.

  • Σύμφωνα με τον Σαχίν, η μείωση αυτή των στρατιωτικών επιχειρήσεων των Ταλιμπάν θα είναι γενική και θα αφορά όλες τις δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών του κράτους.

18/01/20 17:22

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν δηλώνουν έτοιμοι για μείωση της βίας

"Συμφωνούμε για τη μείωση των στρατιωτικών μας δραστηριοτήτων τις ημέρες που θα προηγηθούν της υπογραφής μιας ειρηνευτικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ", δήλωσε ο Σουχάιλ Σαχίν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πακιστανική εφημερίδα Dawn. Ο ίδιος εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του...

rikNews ·

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν δηλώνουν έτοιμοι για μείωση της βίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook