26.05.2020

  • Στη σύσκεψη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, συμμετείχε και το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης και άλλοι ειδικοί επί του θέματος, καθώς και πρόσωπα που γνωρίζουν την περιοχή και έγινε ενδελεχής συζήτηση.

  • Επίσης, είχαν ενημερωθεί και οι αρχές των Φιλιππινών για την εξαφάνιση και είχαν ενημερώσει την κυπριακή Αστυνομία ότι η γυναίκα και το παιδί της δεν είχαν ταξιδέψει στη χώρα τους.

  • Ο φάκελος της υπόθεσης δεν έκλεισε ποτέ, έγιναν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες Ο φάκελος της υπόθεσης δεν έκλεισε ποτέ και έγιναν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες απαντά η Αστυνομία στις επικρίσεις που δέχθηκε για την υπόθεση.

  • Επίσης είχε ενημερωθεί πλήρως και ο πρόξενος των Φιλιππίνων, με τον οποίο είχε συνάντηση μέλος της ανακριτικής ομάδας .

18/04/19 18:24

Αδύνατο να αντληθεί νερό από το φρεάτιο στο Μιτσερό

Σήμερα έγινε υπηρεσιακή σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και αποφασίστηκε ότι δεν μπορεί να γίνει άντληση του νερού από το φρεάτιο γιατί όταν αφαιρεθεί ο όγκος του νερού θα υποχωρήσουν τα τοιχώματα και έτσι το όλο εγχείρημα κρίθηκε μη ασφαλές. Στη...

rikNews ·

Αδύνατο να αντληθεί νερό από το φρεάτιο στο Μιτσερό

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook