25.02.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ποσότητα αδασμολόγητων, καπνικών προϊόντων εντόπισε χθες η Αστυνομία, στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα τη σύλληψη 32χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

  • Γύρω στις επτά χθες βράδυ, μέλη του σώματος ανέκοψαν για έλεγχο, όχημα το οποίο οδηγούσε άνδρας, 32 ετών, από την Λάρνακα.

  • Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν σε λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, για περαιτέρω εξετάσεις.

  • Κατά τη διάρκεια ελέγχου που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος 120 κούτες τσιγάρων και ποσότητα καπνού, τα οποία φαίνεται να είναι αδασμολόγητα.

04/12/19 09:21

Αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα στην κατοχή 32χρονου

Γύρω στις επτά χθες βράδυ, μέλη του σώματος ανέκοψαν για έλεγχο, όχημα το οποίο οδηγούσε άνδρας, 32 ετών, από την Λάρνακα. Κατά τη διάρκεια ελέγχου που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος 120 κούτες τσιγάρων και ποσότητα καπνού, τα οποία φαίνεται να είναι αδασμολόγητα. Ο...

rikNews ·

Αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα στην κατοχή 32χρονου

rikNews

Τον τσάκωσαν με αδασμολόγητα τσιγάρα και καπνό

Ποσότητα αδασμολόγητων, καπνικών προϊόντων εντόπισε χθες η Αστυνομία, στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα τη σύλληψη 32χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Διαβάστε περισσότερα »

filoksenos.blogspot.com ·

Τον τσάκωσαν με αδασμολόγητα τσιγάρα και καπνό

filoksenos.blogspot.com

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook