12.08.2020

  • Ο Πρωθυπουργός Τσίπρας πρόσθεσε ότι την Παρασκευή η Κυβέρνηση θα προχωρήσει, με βάση τον προγραμματισμό που είχε για τον Σεπτέμβριο, στην κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου από την πρώτη Ιανουαρίου του 2020.

  • Είπε ότι η χώρα θα πάει συντεταγμένα σε εκλογές, η κυβέρνηση δεν παραιτήθηκε και κάλεσε την αντιπολίτευση να ψηφίσει στη Βουλή εκκρεμείς υποθέσεις που αφορούν τη ζωή χιλιάδων Ελλήνων.

  • Σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην ΕΡΤ, ο κύριος Τσίπρας είπε ότι είναι η πρώτη φορά κατά την οποία ένας πρωθυπουργός λαμβάνει το μήνυμα ύστερα από ευρωπαϊκές εκλογές και επισπεύδει την κάλπη.

  • Ανέφερε επίσης ότι το 83% της συνολικής φορολογικής επιβάρυνσης της μεσαίας τάξης επιβλήθηκε από εκείνους οι οποίοι σήμερα εμφανίζονται ως δήθεν λυτρωτές της.

05/06/19 09:19

Α. Τσίπρας: Οριστικά στις 7 Ιουλίου οι πρόωρες εκλογές

Σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην ΕΡΤ, ο κύριος Τσίπρας είπε ότι είναι η πρώτη φορά κατά την οποία ένας πρωθυπουργός λαμβάνει το μήνυμα ύστερα από ευρωπαϊκές εκλογές και επισπεύδει την κάλπη. Είπε ότι η χώρα  θα πάει συντεταγμένα σε εκλογές, η κυβέρνηση δεν παραιτήθηκε...

rikNews ·

Α. Τσίπρας: Οριστικά στις 7 Ιουλίου οι πρόωρες εκλογές

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook