09.07.2020

  • Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics και η Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Ηνωμένου Βασιλείου.

  • Εστιάζοντας στην ενεργειακή προοπτική της περιοχής και της κυπριακής ΑΟΖ, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ αναφέρθηκε σε παράγοντα που πραγματικά αλλάζει το παιχνίδι, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την παρουσία διεθνών ενεργειακών κολοσσών.

  • Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ ανέφερε επίσης ότι η επιθετικότητα που επιδεικνύει η Τουρκία την καθιστά αποσταθεροποιητική απειλή, τονίζοντας ότι οι γεωτρήσεις της εντός της κυπριακής ΑΟΖ συνιστούν παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

  • Σε μια εποχή, πρόσθεσε, μετά από μια λύση η σχέση της Κύπρου με την Τουρκία θα αλλάξει, ανοίγοντας ευκαιρίες περαιτέρω συνεργασίας.

03/12/19 09:57

Α. Νεοφύτου: Η Κύπρος πυλώνας σταθερότητας στη Μεσόγειο

Εστιάζοντας στην ενεργειακή προοπτική της περιοχής και της κυπριακής ΑΟΖ, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ αναφέρθηκε σε παράγοντα που πραγματικά αλλάζει το παιχνίδι, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την παρουσία διεθνών ενεργειακών κολοσσών. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου είπε ότι ο ίδιος δεν αποκλείει...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook