25.05.2020

  • Το Φόρουμ Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (www.c4e.org.cy/ief2019/) θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, την Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, και ώρα 09:30-15:00, στο Κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης, στην Πανεπιστημιούπολη.

  • The PwC Distinguished Lecture:“The Future of Automation and Its Implications for Educational Systems” Εισαγωγή Ευγένιος Ευγενίου, Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου.

  • Κεντρικός ομιλητής στο Φόρουμ είναι ο DrHarryAnthonyPatrinos, στέλεχος της Διεθνούς Τραπέζης και ειδικός σε θέματα οικονομικών της εκπαίδευσης.

  • Παράλληλα μέσα από το 4ο Φόρουμ θα προβληθούν οι καλύτερες ιδέες και καινοτομίες που αναπτύσσουν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου στο πλαίσιο των σπουδών τους αλλά και μέσα από τις προσωπικές τους προσπάθειες.

11/04/19 11:31

4ο Φόρουμ Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «4η Βιομηχανική Επανάσταση: Τεχνολογία και Κοινωνία»

Mια επιτυχημένη πρωτοβουλία του Κέντρου Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Κύπρουγια την προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας (C4E) του Πανεπιστημίου Κύπρου  με την υποστήριξη της PwC Cyprus παρουσιάζουν το 4ο Φόρουμ Καινοτομίας...

ΠαιδείαNews ·

4ο Φόρουμ Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «4η Βιομηχανική Επανάσταση: Τεχνολογία και Κοινωνία»

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook